Interpretare
Avem experienta de cel putin 5 ani in domeniu și suntem specializati pe diverse domenii: tehnic, juridic, economic, medical etc.

Prin urmare, orice tematica ar avea evenimentul dvs., va vom asista in mod profesionist, pentru a va putea transmite mesajul intr-un mod cat mai fidel cu putinta.

Tipuri de interpretare
In functie de tematica, modul de organizare, numarul de participanti si bugetul alocat pentru evenimentul dvs., puteti alege intre doua tipuri de interpretare si anume interpretarea consecutiva sau interpretarea simultana.

Interpretare consecutiva
Acest serviciu este recomandat pentru intâlniri de afaceri, negocieri, prezentari si in mod normal implica munca unui singur interpret, care asigura transmiterea mesajului catre participanti.
Interpretarea consecutiva presupune asistenta unuia dintre interpretii nostri cu experienta, care va actiona ca si un mediator intre interlocutori si va transmite mesajul de la un partener de discutie la altul cat mai fidel si eficient posibil.

Interpretare simultana
Acest tip de interpretare este recomandat pentru evenimente ample si publice, precum conferinte, congrese, simpozioane, atunci cand mesajul transmis de catre prezentatori are mai degraba scopul informarii despre unele fapte sau cercetari decât scopul negocierii sau a unor discutii private.
Interpretarea simultana se realizeaza de catre interpreti cu experienta indelungata in domeniu si presupune dotarea salii de conferinta cu cabine speciale pentru interpreti, casti si microfoane pentru toti participantii la eveniment. Daca interpretarea simultana se va realiza pentru mai multe limbi straine, atunci veti avea nevoie de o echipa de doi sau mai multi interpreti care pot asigura interpretarea mesajului in acelasi timp cu vorbitorii.

Conditii pentru interpreti
Atunci când planificati un eveniment la care aveti nevoie de serviciile unuia sau mai multor interpreti, este important sa va rezervati din timp echipa de interpreti.

Rezervarea din timp a interpretilor va ofera posibilitatea de a-i cunoaste din timp si asigura timpul necesar pentru acestia de a se familiariza cu detaliile importante legate de evenimentul pe care il pregatiti, pentru a garanta o interpretare la cel mai inalt nivel de calitate.

Interpretiilor le sunt foarte utile orice materiale le puteti pune la dispozitie, de la website-ul companiei dvs. pana la prezentari si documente pe baza carora se va desfasura intalnirea organizata de dvs.

Serviciul de interpretare presupune un efort sporit din partea interpretului, deoarece interpretul trebuie sa transmita cat se poate de corect, fidel, obiectiv si prompt  mesajul vorbitorilor. De aceea, perioada maxima de interpretare recomandata este de 6 ore pe zi; pentru perioade mai lungi, va recomandam discutarea  in detaliu a programului propus de dvs., pentru a stabili numarul necesar de interpreti.